Het belang van spelen als je volwassen bent

Binnen kunnen kinderen zelf winkelier en klant spelen in een oud kruidenierswinkeltje. Tevens zijn er diverse oude speelapparaten die werken op € 0,20 en kunnen de bezoekers zich uren vermaken in de “knutselkamer” waar allemaal “waardeloos materiaal”, lijm, papier, karton en hout op hun ligt te wachten. De meest prachtige knutselwerken gaan aan het eind van het bezoek de deur uit. Vanaf 26 februari 2000 is er een speciale speelzolder voor kinderen geopend waar ze kunnen spelen met duplo en overige constructiespelen.

Binnen kunnen kinderen zelf winkelier en klant spelen in een oud kruidenierswinkeltje.

Tevens zijn er diverse oude speelapparaten die werken op € 0,20 en kunnen de bezoekers zich uren vermaken in de “knutselkamer” waar allemaal “waardeloos materiaal”, lijm, papier, karton en hout op hun ligt te wachten. De meest prachtige knutselwerken gaan aan het eind van het bezoek de deur uit.

Vanaf 26 februari 2000 is er een speciale speelzolder voor kinderen geopend waar ze kunnen spelen met duplo en overige constructiespelen.

n er diverse oude speelapparaten die werken op € 0,20 en kunnen de bezoekers zich uren vermaken in de “knutselkamer” waar allemaal “waardeloos materiaal”, lijm, papier, karton en hout op hun ligt te wachten. De meest prachtige knutselwerken gaan aan het eind van het bezoek de deur uit.

Vanaf 26 februari 2000 is er een speciale speelzolder voor kinderen geopend waar ze kunnen spelen met duplo en overige constructiespelen.