{^_^}

Project: Growing Community

{^_^}

De kracht van community, ook online.

De uitdaging: Verbinden van een gevarieerde community.

Growing Emmen is een broedplaats voor ondernemers. Met een grote gevarieerde community, betrokken partners en ruim 1.400m2 ruimte om te ontmoeten valt er veel te winnen. Op plekken waar ondernemers bij elkaar komen ontstaan altijd dingen. Maar wat als deze ondernemers elkaar nou nooit tegenkomen? Omdat ze verschillende agenda's hebben of op verschillende tijden werken kan het zijn dat ze elkaar mislopen.

De uitdaging was het verbinden van de community, de beschikbare kennis en expertise ook al hebben mensen elkaar nog niet ontmoet.

De oplossing: De machtige ZOekmachine.

De oplossing is de mega machtige zoekmachine. De juiste persoon kan niet gevonden worden als er überhaupt geen overzicht is van beschikbare expertise en hierin makkelijk te zoeken is. Dit is de functie van de mega machtige zoekmachine.

Tags Maken het zoeken makkelijker.

Om het makkelijk te maken expertise te zoeken bij de vraag die er is zijn er tags gemaakt waarmee de leden te filteren zijn. Door op een tag te klikken krijg je een lijst van leden die de functie vervullen waar je naar zoekt.

Het creëren van overzicht.

Met 140+ leden in de community is het onmogelijk voor iedereen om elkaar te kennen, terwijl er raakvlakken zouden kunnen zijn op het gebied van expertise of netwerk.

Door de leden weer te geven in een eenvoudig overzicht met hun functie beschrijving kan de juiste match gevonden worden.

Het Resultaat

Het resultaat is dat er via de leden app leden geïntroduceerd kunnen worden aan de rest van de community. Dit zorgt voor meer verbinding tussen de leden. Daarnaast zijn er per maand meer dan 150 bezoekers die gebruik maken van de zoekmachine om expertise te zoeken binnen de community.

ideeën?
Let's make it real.

Contact