{^_^}

Project: SOcial BLox

{^_^}

Een sterk verhaal voor een crypto based privacy first social media platform.

De uitdaging

De uitdaging voor socialblox was het socialblox was het binnenhalen van minimaal 40.000 euro maar idealiter 200.000 euro voor de private sale zodat er een start gemaakt kan worden aan het maken van een social media platform dat privacy teruggeeft aan het individu.

Het creëren van een identiteit.

De allereerste stap die is gezet is het updaten van het oude logo van SocialBlox naar een moderne variant dat de randjes opzoekt. We hebben gekeken naar de vormen, kleuren en technieken dat standaard gebruikt worden in de crypto sector en hebben een magische samensmelting gemaakt van geel en paars dat opvalt tussen de rest.

Het woordmerk mag niet ontbreken.

Er is natuurlijk geen logo zonder woordmerk. Deze hebben we simpel en leesbaar gehouden, passend in dezelfde knallende paarse kleur.

All-out Met de website.
De website van SocialBlox was natuurlijk het hoogtepunt. Hier is helemaal all-out gegaan met de nieuwste technieken op web gebied. De knallende kleur combinatie is gebruikt om op te vallen en een frisse look neer te zetten. De teksten op de website zijn handgemaakt in samenwerking met een copywriter. De assets zijn speciaal voor de website gemaakt om sfeer impressies te geven en last but not least zijn er animatie en smooth scroll technieken gebruikt om de website tot leven te wekken.
Afbeelding van de SocialBlox website die is gemaakt voor DHEVAK.
Het Resultaat

Het resultaat was dat we het doel voorbij zijn geschoten met een factor van meer dan 25x het minimum te behalen funding's bedrag! Socialblox is nu aan het groeien om een van de grootste nieuwe social media platformen te worden.

ideeën?
Let's make it real.

Contact